Dispositivos y accesorios
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Prep. 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcional)2 tbsp
-
chopped pecans (opcional)2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
1234.5 kJ /
295 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
6.5 g
Carbohidratos
12.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Guacamole
5 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min