Dispositivos y accesorios
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
Prep. 40min
Total 3h 10min
10 pieces
Ingredientes
Prepping Husks and Filling
-
dried corn husks (see Tip)10 - 15
-
cold water to rinse
-
boiling water to soak
-
poblano chilies3
-
vegetable oil to coat
-
Oaxaca cheese10 oz
Salsa Verde
-
green tomatillos husks removed, quartered13 oz
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
serrano chili stem removed1
-
fresh cilantro leaves only½ oz
-
fresh epazote leaves5
-
salt¾ tsp
-
canned chipotle chili1
Masa
-
vegetable shortening in pieces3 oz
-
masa harina14 oz
-
salt1 ¾ tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
water divided17 - 22 oz
Tamales
-
water60 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
978.9 mg
Proteína
22.4 g
Calorías
3343.9 kJ /
799.2 kcal
Grasa
24.3 g
Fibra
12.9 g
Grasas saturadas
8.3 g
Carbohidratos
128.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Day of the Dead
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2h 5min
Chicken Enchiladas
40min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Pan de Muerto
4h
Hawaiian Summer Rolls
1h
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Pollo Pibil
1h 30min
Black Beans
30min
Pozole Rojo
2h 5min
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo
40min