Dispositivos y accesorios
Chocolate Ganache Tart with Caramel
Prep. 30min
Total 1h 40min
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Shortcrust Pastry
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar4 oz
-
unsweetened cocoa powder3 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
1 ½ tsp vanilla bean pastevanilla bean1
-
unsalted butter4 oz
-
large egg1
Dark Chocolate Ganache
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces7 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
fresh fruit to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
50.9 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
2350.4 kJ /
561.8 kcal
Grasa
33 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
20 g
Carbohidratos
62.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Fruit Tart
2h 40min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Moon Pies
55min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1h 45min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Candy Corn
3h 10min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Coffee granita
8h 10min
Dark Chocolate Sauce
5min