Dispositivos y accesorios
Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager
Prep. 20min
Total 55min
4 portioner
Ingredientes
-
løg, hvide halveret50 g
-
kartofler skåret i tern (1-2 cm)325 g
-
kylling uden skind, skåret i mindre stykker (2-3 cm)500 g
-
sød paprika½ teske
-
salt1 ½ teske
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
skalotteløg halveret1
-
gulerødder skåret i skiver (ca. 5 mm)150 g
-
helbladet spinat, frost150 g
-
asparges skåret i mindre stykker500 g
-
vand600 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
peber, friskkværnet1 knivspids
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
dild, frisk3 kviste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1022.5 mg
Proteína
32.5 g
Calorías
1710 kJ /
408.8 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
19.5 g
Carbohidratos
27.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mindre kød, mere grønt
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Safron kartoffelsuppe med kammuslinger
Ninguna valoración
Spaghetti med græskar og hasselnød
30min
Bagt løgsuppe med chorizo
Ninguna valoración
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30min
Smoothie og pandekager med rismel (2500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med grøntsagssovs
Ninguna valoración
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Ninguna valoración
Polenta med kylling
Ninguna valoración
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Ninguna valoración
Crêpes med kylling
Ninguna valoración
Kylling a la Cubata
Ninguna valoración