Dispositivos y accesorios
Carrot and swede mash
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut into pieces (approx. 2)350 g
-
swede cut into pieces (approx. 1 large)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter50 g
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
72.9 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
662.5 kJ /
158.3 kcal
Grasa
10.5 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
6.4 g
Carbohidratos
16.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Just mash
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Christmas mince pies
1h 40min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Carrot and Swede Mash
20min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Rhubarb crumble
45min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Versatile Chunky Soup
50min
Breadcrumbs
5min
Cauliflower Cheese
50min
Cottage Pie
2h 15min
Curried Parsnip Soup
30min