Dispositivos y accesorios
Sushi donuts
Prep. 10min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 8 pieces
Sodio
3635.7 mg
Proteína
45 g
Calorías
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Grasa
59.5 g
Fibra
16 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
238.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Seafood Kimchi Udon Soup
Ninguna valoración
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Ninguna valoración
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Caramel Brownies
1h 20min
Mango frozen yogurt
5min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Ninguna valoración
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Chocolate dragée cookies
50min
Braised Eggs
Ninguna valoración
Hokkaido Cupcakes
45min
Chicken Nuggets
45min