Dispositivos y accesorios
Sushi donuts
Prep. 10min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 8 pieces
Sodio
3635.7 mg
Proteína
45 g
Calorías
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Grasa
59.5 g
Fibra
16 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
238.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ayam Pongteh
30min
Chilli chocolate truffle cake
1h
Marinated peppers
55min
Croque Madame
45min
Vegan Tangzhong Bread
3h 5min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40min
Saint-Honore
2h 45min
Nut bolognese
35min
Mint lemonade
5min
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3h 30min
Baked Salmon Sushi Cups
30min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min