Dispositivos y accesorios
Pierogi met vlees
Prep. 40min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
20.3 g
Calorías
2006 kJ /
479 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
74.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Ninguna valoración
Gepofte Quinoa-, Amandel- en Honing Bars
Ninguna valoración
Glutenvrij Brood
3h 20min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Hummus
5min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Tempé
48h
Bernse Aardappelrösti met Spek
Ninguna valoración
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Ninguna valoración
Glühwein
15min
Sojabolognese
40min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min