Dispositivos y accesorios
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Prep. 25min
Total 50min
10 porties
Ingredientes
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
13.4 g
Calorías
1360 kJ /
325 kcal
Grasa
25.1 g
Fibra
1.5 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Verfrissende Melkdrank
5min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Glutenvrije quiche Lorraine
Ninguna valoración
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Romige Aardappelsalade
Ninguna valoración
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Ninguna valoración
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Ninguna valoración
Aardappelpuree met de Peeler
Ninguna valoración
Aalsterse Vlaai
1h
Kleverige sesamkip
40min