Dispositivos y accesorios
Pierogi with Meat
Prep. 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20.3 g
Calorías
2006 kJ /
479 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
74.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1h 30min
Potato Pancakes
45min
Jelly Earthworms in Chocolate Soil
3h
Mojito
5min
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25min
Four Cheese Pizza
2h 35min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Neapolitan Pizza
9h
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min