Dispositivos y accesorios
Pierogi with Meat
Prep. 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20.3 g
Calorías
2006 kJ /
479 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
74.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Baklava
3 godz. 45 min
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 godz.
Potato Pancakes
45 min
Mojito
5 min
Fruit Ice Cream
5 min
Egg White Coconut Omelette
45 min
Strawberry Flute
5 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 godz. 20 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min