Dispositivos y accesorios
Rissalat med varm sennepsdressing
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 porsjoner
Ingredientes
-
ris, brun300 g
-
villris blanding50 g
-
vann pluss ekstra til bløtlegging1000 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)2 ts
-
kylling indrefilet200 g
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
"extra virgin" oliven olje til drypping
-
majones (se tips)180 g
-
dijon sennep (glutenfri)30 g
-
sitron kun saft (ca. 20 g)½
-
ruccola, blader60 g
-
reddiker delt i tynne skiver4
-
gulrot skrelt og delt i "spaghetti" (se tips)1
-
squash skrelt og delt i "spaghetti" (se tips)1
-
rød paprika delt i små terninger (5 mm)50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
221.9 mg
Proteína
20.7 g
Calorías
3271.5 kJ /
778.8 kcal
Grasa
46.2 g
Fibra
6.4 g
Grasas saturadas
6.1 g
Carbohidratos
68.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Detoxsalat
Keine Bewertungen
Eksotisk fruktpudding
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Bruschetta med bønnepålegg
Keine Bewertungen
Avokadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Djevelegg
Keine Bewertungen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Keine Bewertungen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Keine Bewertungen
Asparges-og mangosalat
Keine Bewertungen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen