Dispositivos y accesorios
Salmon tartare
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
560 kJ /
134 kcal
Grasa
10 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
174 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Asparagus cream soup
30min
Guacamole
10min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Tiramisu
5h 20min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Creamy courgette soup
25min
Salmon Tartare
25min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Berry mousse
4h 50min
Gazpacho
1h 15min