Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
30
g oleju
o bien 30 g oliwy z oliwek - 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
-
300
g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 cm kostkę
o bien 300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 2 cm kostkę
- Inf. nutricional
- por 100 g
- Calorías
- 663.2 kJ / 158.6 kcal
- Proteína
- 19.2 g
- Carbohidratos
- 0.3 g
- Grasa
- 8.6 g
- Grasas saturadas
- 0.8 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sodio
- 54.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Szybka potrawka z kurczaka i pora z kluskami (spätzlami)
30 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Drobiowa pieczeń z Varomy
1 Std. 15 Min
Kurczak szarpany w pikantnym sosie pomidorowym
45 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Frittata z kurczakiem i papryką
55min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15min
Bułeczki na parze z szarpanym kurczakiem i salsą z awokado
45 min