Dispositivos y accesorios
Asperge ovenschotel
Prep. 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
23 g
Calorías
1650 kJ /
395 kcal
Grasa
18 g
Fibra
7.8 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asperge
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Custard
15min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Gerookte zalm sneetjes
Ninguna valoración
Asperges en prosciutto cannoli
Ninguna valoración
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Ninguna valoración
Courgetteomelet
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Ninguna valoración
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min