Versiones compatibles
Squashsuppe, fisk med ris og grønnsaker, eple-pæresmuldrepai
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g langkornet hvit ris
- vann, pluss ekstra til bløtlegging av ris
- 2 hvit fiskefileter, uten skinn, 150-180 g hver (feks. kummel, sjøtunge, abbor)
- salt, pluss ekstra etter smak
- 6 cherrytomater, kuttet i halve
- 120 g eple (hvilken som helst type) (1 eple), kuttet i biter (1.5 cm), kjerne fjernet
- 120 g pære (1 pære), kuttet i biter (1.5 cm), kjerne fjernet
- 1 ss honning
- 1 ss sitronsaft
- 130 g gulrøtter, delt i stenger (1 cm x 5 cm)
-
4
asparges, grønn, delt i halve på langs hvis tykkere enn 1 cm
o bien 150 g brokkoli delt i buketter, delt i halve på langs hvis tykkere enn 1 cm - 40 g hvetemel
- 20 g brunt sukker
- 20 g smør
- 150 g løk, kuttet i biter (4 cm)
- 1 hvitløksfedd
- 250 - 300 g flaskegresskar, skrellet, kuttet i biter (3 cm)
- 20 g "extra virgin" olivenolje
- 80 g tomat, moden, delt i biter
- 1 klype pepper, malt
- gressløk, fersk, hakket, til pynt
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 3480 kJ / 832 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 105 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 13.2 g