Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Brokkoliterriner
- 500 g vann
- 400 g brokkoli delt i buketter
- smør til smøring
- 4 egg
- 150 g fløte, minimum 30% fett
- 1 - 1 ½ ts salt
- ¼ ts malt svart pepper, juster etter smak
- 1 klype muskatnøtt, malt
Kremet maissuppe med kylling
- 2 hvitløksfedd
-
140
g løk, delt i to
o bien 140 g sjalottløk, delt i to - 60 g smør, delt i biter
- 280 - 320 g mais, på boks, drenert
- 350 - 400 g kyllingbryst, uten skinn og bein, delt i biter (3 cm)
- 900 g vann
-
2
ts hønsefond,
o bien 2 kyllingbuljong terning (til 0.5 l), - 1 grønn chili, fersk (feks. jalapeño), uten frø, hakket (opcional)
-
200 - 300
g fløte,
o bien 200 - 300 g rømme, alle typer, - ½ ts salt
- ½ ts spisskummen, malt
- ½ ts paprika krydder, søtt
- 2 ss koriander, fersk, kun blader, hakket
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 1537 kJ / 367 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 27 g
- Fibra
- 3 g