Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g olivenolje
- 50 g soyasaus
- ½ ts brunt sukker
- 1 sitron, skall og saft
-
4
ferske laksefileter, uten skinn (150-180 g hver)
o bien 4 hvit fiskefileter, uten skinn (150-180 g hver) - 5 - 10 g ingefær, fersk, skrellet, i skiver
- 1 hvitløksfedd
- 100 g sjalottløk, delt i biter
-
100
g purreløk, kun hvit del, delt i biter
o bien 100 g løk, delt i halve - 100 g stangselleri, kuttet i biter
-
350
g grønne erter, frosne
o bien 350 g gulrøtter, kuttet i biter (se tips) - 450 g vann
- 2 ts salt
- 250 g poteter, delt i biter (1 cm)
-
400
g brokkoli delt i buketter
o bien 400 g blandede grønnsaker (feks. gulrøtter, squash, sopp), delt i skiver (0.5 cm) - 2 klype malt svart pepper
- 50 - 100 g matfløte, ca 18% fett, etter smak
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 2984 kJ / 713 kcal
- Proteína
- 44 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 44 g
- Fibra
- 10.7 g