Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Brødboller
-
300
g rundstykker, tørt, delt i skiver (1 cm)
o bien 300 g hvitt brød, tørt, delt i skiver (1 cm) - 5 kvister persille, fersk, kun blader
- 80 g løk, delt i to
- 25 g smør
- 220 g melk
- 3 egg
- ½ ts salt, juster etter smak
- 2 klype malt svart pepper
- 2 klype muskatnøtt, malt
Oksegulasj og dampete brødboller
- 3 hvitløksfedd
- 450 g løk, delt i fire
-
30
g vegetabilsk olje
o bien 30 g smør, usaltet, klarnet - 750 g oksekjøtt (til gryterett), delt i biter (2-3 cm), klappet tørre med kjøkkenhåndkle
- 1 ts sukker
- 50 g tomatpuré (konsentrert)
- 350 g hakket tomat, på boks eller fersk
- 200 g rødvin
- 2 ss paprika krydder, søtt
- 1 ts salt
- ½ ts malt svart pepper
-
½
ts karve, malt
o bien ½ ts karvefrø - 1 ts sitronskall, revet
- 1 ss merian, fersk
- 3 laurbærblad, tørket
- 5 einebær
-
1
klype nellik, malt
o bien 2 nellik - smør, til smøring
- 300 g vann
- 30 g hvetemel
- 200 g paprika, rød og grønn, kuttet i tynne strimler
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 2315 kJ / 553 kcal
- Proteína
- 38 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 5.7 g