Kjøttpai med øl
TM6

Kjøttpai med øl

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Oksekjøtt og ølfyll

  • 40 g olivenolje
  • 600 g oksekjøtt (til stuing), ternet (2 cm)
  • 1 ts salt
  • 2 klype pepper, malt
  • 150 g løk, delt i biter
  • 150 g purreløk, kuttet i skiver
  • 15 g maisstivelse
  • 250 g vann
  • 330 g mørkt øl
  • 1 ts timianblader, ferske
  • 1 ss Worcestershire saus
  • ½ ts kjøttbuljongpaste
    o bien ½ kjøttbuljong terning (til 0.5 l)

Deig og samling

  • 150 g hvetemel
  • 65 g smør, kaldt, ternet
  • 1 egg, medium
  • ½ ts salt
  • 1 eggeplomme, lett pisket, til pensling

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
2711 kJ / 647 kcal
Proteína
39 g
Carbohidratos
36 g
Grasa
35 g
Fibra
3.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas