Dispositivos y accesorios
Vařený bulgur
Prep. 5min
Total 35min
8 porcí
Ingredientes
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porce
Sodio
295.8 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
896.4 kJ /
214.1 kcal
Grasa
1.9 g
Fibra
6.4 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
43 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Inspirace pro vás
192 Recetas
República Checa
República Checa
Rýžovar na TM6
6 Recetas
República Checa
República Checa
También podría gustarte...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min
Vařená quinoa
15min
Vejce obarvená naoranžovo
55min
Vařené jáhly
45min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Rýže, vařená
25min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Pohanková mouka
5min
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1h 15min
Vařené brambory
30min