Dispositivos y accesorios
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Prep. 10min
Total 30min
20 oz
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
85 mg
Proteína
0.6 g
Calorías
207.3 kJ /
49.6 kcal
Grasa
3.8 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
2.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
17 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Basil Pesto
10min
Creamy Tomato Soup
30min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Bolognese Sauce
1h 10min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mushroom Risotto
30min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Creamy Mushroom Soup
25min
New England Clam Chowder
45min
French Onion Soup
1h 10min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Mashed Potatoes
50min