Dispositivos y accesorios
Sous-vide Poached Eggs
Prep. 10min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
183 mg
Proteína
7 g
Calorías
359 kJ /
87 kcal
Grasa
6 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
0.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide with Blade Cover
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Basmati Rice
35min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Simple Turkey Gravy
25min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Boiled Eggs
20min
Whipped Cream
10min
Mashed Potatoes
45min