Dispositivos y accesorios
Fried Beehoon
Prep. 5min
Total 20min
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
olive oil50 g
-
cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)400 g
-
water500 g
-
cabbage cut in 5 cm length200 g
-
carrots cut in strips (5 cm)50 g
-
Asian fish cake (opcional) cut in thin slices150 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce (opcional)30 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder (opcional) homemade or store-bought½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
797 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
2018.2 kJ /
482.4 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
78.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
First Flavours
30 Recetas
Internacional
Internacional
Our Favourites
28 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Char Kway Teow
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Nasi Lemak
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Braised Yee Mee
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken Porridge
35min