Dispositivos y accesorios
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Prep. 10min
Total 25min
3 portions
Ingredientes
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (opcional) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
395 mg
Proteína
18 g
Calorías
962 kJ /
230 kcal
Grasa
14 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Char Kway Teow
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Sweet And Sour Prawns
25min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nasi Lemak
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Porridge
35min