Dispositivos y accesorios
Eggplant Sauté
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
510 mg
Proteína
2 g
Calorías
1084 kJ /
259 kcal
Grasa
22 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Saucy Sautés
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Stir-Fried Vegetables
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Mapo tofu
15min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Steamed Whole Fish
45min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Green Beans with Peanuts
15min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min