Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 gramů polotučného mléka
- 10 vajec, lehce prošlehaných
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky směsi koření, např. Podravka
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- Inf. nutricional
- por 1 plátek
- Calorías
- 473 kJ / 113 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 4.3 g
- Grasa
- 6.7 g
- Grasas saturadas
- 2.4 g
- Fibra
- 0 g
- Sodio
- 527.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Slaninový trhanec
45min
Zmrzlina z kozího sýra s krekry a červenou omáčkou
Ninguna valoración
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min
Omáčka arrabbiata
40min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 dk
Buchty s povidly
2h 20min
Barbecue šneci
1h 30min
Ořechové řezy (Haselsskuchen)
1 Std. 15 Min