![Three Cheese Pasta Shells Three Cheese Pasta Shells](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cadee814-1cae-4db1-ae5d-678215ae5b95/Derivates/20e689b4-0ce1-4a13-998d-45d8f41b4581.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 oz Parmesan cheese, in pieces
- 4 oz Gruyère cheese, in pieces
- 3 oz mozzarella cheese, in pieces
- 2 oz yellow onion, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 32 oz water
- ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
- 12 oz pasta shells, dried
- 5 oz cream cheese, in pieces
- ½ oz unsalted butter
- 1 pinch ground nutmeg, to taste, plus extra to garnish
- fresh ground black pepper, to taste
- chopped fresh parsley, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2460 kJ / 588 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 34 g
- Fibra
- 3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Spanish Rice
30min
Macaroni and Cheese
35min
Red Rice
1u. 25min
Ham and Onion Biscuit
30min
Meat and Rice Casserole
1h 15 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Fettuccine Alfredo
40min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1u. 20min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Tuna Noodle Bake
1u. 20min