Dispositivos y accesorios
Crab Stuffed Lobster Tails
Prep. 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
56 g
Calorías
3192 kJ /
763 kcal
Grasa
56 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Table for Two
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Sous-vide Steak
1h 30min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Cream of Crab Soup
45min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Cioppino
55min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Lobster Bisque
1h 50min
Garlic Shrimp
35min