Dispositivos y accesorios
Crab Stuffed Lobster Tails
Prep. 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
56 g
Calorías
3192 kJ /
763 kcal
Grasa
56 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Table for Two
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
New England Clam Chowder
45 min
Salmon Tartare
10 min
Ceviche
1 h 10 min
Shrimp Sauté
25 min
Tuna Tartare
40 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 h
Crispy Coconut Shrimp
20 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min