Dispositivos y accesorios
Crab Stuffed Lobster Tails
Prep. 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
56 g
Calorías
3192 kJ /
763 kcal
Grasa
56 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Table for Two
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Cioppino
55 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Garlic Shrimp
35 Min