Dispositivos y accesorios
Crab Stuffed Lobster Tails
Prep. 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
56 g
Calorías
3192 kJ /
763 kcal
Grasa
56 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Table for Two
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Garlic Shrimp
35min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp Scampi
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Shrimp Sauté
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Lemon Garlic Broccoli
20min
Shrimp in Garlic Sauce
25min