Dispositivos y accesorios
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Prep. 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
22 g
Calorías
4205 kJ /
1005 kcal
Grasa
75 g
Fibra
23 g
Carbohidratos
86 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cook Like a Chef
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Borscht
25min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Ninguna valoración
Vegetable Stock Base
40min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Cholent
4h 50min
Collard Greens
1h 5min
Avocado Coconut Ice Cream
8h 15min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Pomegranate Green Tea
15min
Caponata
50min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min