Dispositivos y accesorios
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
Prep. 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Crispy Chickpeas
-
chickpeas drained (15 oz ea.)2 cans
-
extra virgin olive oil½ oz
-
maple syrup½ oz
-
brown sugar½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Pumpkin Soup
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
32 oz kabocha squash, peeled, diced (½ in.)small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)32 oz
-
vegetable stock20 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
899 kJ /
215 kcal
Grasa
8 g
Fibra
6 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Seasonal Squash
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Cauliflower and Date Tagine
55min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Kabocha Sage Risotto
40min
Split Pea Soup
1h 25min
Pumpkin Pie
5h 50min
Lentil and spinach soup
50min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Pumpkin Curry
45min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min