Dispositivos y accesorios
Sea Vegetable Stew
Prep. 10min
Total 55min
5 portions
Ingredientes
-
circular kelp head (opcional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
414 kJ /
99 kcal
Grasa
5 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Vegan
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Stir-fried vegetables
10min
Rice Wine Chicken
30min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Fried Beehoon
20min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Summer seafood soup
45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Spring onion pork ribs
1h