Dispositivos y accesorios
Sea Vegetable Stew
Prep. 10min
Total 55min
5 portions
Ingredientes
-
circular kelp head (opcional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
414 kJ /
99 kcal
Grasa
5 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Vegan
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 10min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Stir-fried vegetables
10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min