Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g jabłek, bez gniazd nasiennych (120 g pokrojonych w 2 mm plastry, 180 g pokrojonych na kawałki)
- 4 jajka
- 70 g oleju
-
100
g ksylitolu, plus dodatkowa ilość do oprószenia ciasta
o bien 100 g erytrytolu, plus dodatkowa ilość do oprószenia ciasta - 220 g mąki pszennej
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka kardamonu, mielonego
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego, plus dodatkowa ilość do oprószenia ciasta
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcional)
- 1 szczypta soli
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 679 kJ / 162.2 kcal
- Proteína
- 4 g
- Carbohidratos
- 23.2 g
- Grasa
- 7.7 g
- Fibra
- 0.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ciasto jogurtowe z suszonymi śliwkami (bez cukru)
2h
Ciasto z jabłkami
1h 20min
Chlebek jabłkowy
5 Std. 30 Min
Ciasto twarogowe z agrestem
50 min
Ciasto bananowe z czekoladą
1h 35min
Ciasto marchewkowo-bananowe
2h 30min
Jogurtowy placek ze śliwkami
1h 20min
Ciasto bananowo-kakaowe z orzechami
1h 10min
Ciasto marchewkowo-jabłkowe
1h 30 min
Sernik jogurtowy
8h
Placek z jabłkami i owsianą kruszonką
1h 35min
Ciasto piaskowe z jabłkami
1h 10min