Dispositivos y accesorios
Chili Taco Dip
Prep. 35min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
cheddar cheese cubed (1 in.)7 ½ oz
-
Roma tomatoes quartered and de-seeded (approx. 3 tomatoes)7 ½ oz
-
green bell pepper cut into pieces (1 in.), (approx. 1 pepper)4 ½ oz
Onion Cream
-
sour cream8 oz
-
cream cheese room temperature8 oz
-
onion powder1 ½ tsp
-
salt½ tsp
Meat
-
ground beef broken into pieces22 oz
-
chipotle chili powder1 ½ tsp
-
dried ground cumin1 tsp
-
paprika¾ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt½ tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
pitted black olives sliced, to serve (approx. 2 oz)4 - 5
-
tortilla chips to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
2259 kJ /
540 kcal
Grasa
49 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Hamburgers
30 Min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Mexican Lasagna
1 Std. 20 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Brisket Burrito
1 Std. 30 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min
Beef Barbacoa
2 Std.