Versiones compatibles
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů pohankové mouky, hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo, na smažení
- máslo, rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy, na podávání
- 150 gramů zakysané smetany, na podávání
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1746 kJ / 415.8 kcal
- Proteína
- 17.2 g
- Carbohidratos
- 20.8 g
- Grasa
- 29.8 g
- Fibra
- 1.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1 godz. 10 min
Polentová pizza
1h
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Ninguna valoración
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Ninguna valoración
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Ninguna valoración
Sezamový med
10 min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Sušenky Garibaldi
40min
Mangové lassi
10 min
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min