Dispositivos y accesorios
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Prep. 25min
Total 3h 45min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
Paste
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
2.1 g
Calorías
392 kJ /
93 kcal
Grasa
2.8 g
Carbohidratos
10.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Kitchen
62 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cheese Straws
30min
Pesto Star Bread
2h 50min
White Finger Rolls
3h 30min
Apple Pâtes de Fruits
6h 15min
Herb Bread
1h 10min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Cheesy Garlic Breadsticks
1h 30min
Quick Flatbreads
20min
Bagels
1h 20min
Quick puff pastry
2h
Pitta Bread
2h
Cheese crackers
2h 30min