Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1395 kJ / 332 kcal
- Proteína
- 30.5 g
- Carbohidratos
- 2.6 g
- Grasa
- 23 g
- Fibra
- 0.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ananas v balíčku
1h
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min
Affogato se zmrzlinou z pečených banánů
10h 55min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 Std. 20 Min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 Std. 20 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min