Dispositivos y accesorios
Tomato Soup Paste
Prep. 5min
Total 35min
2 jars
Ingredientes
-
fresh tomatoes ripe, peeled skin and cut in quarters600 g
-
red onions cut in quarters150 g
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
vegetable oil130 g
-
tomato purée200 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
996 mg
Proteína
6 g
Calorías
3130 kJ /
748 kcal
Grasa
66 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
38 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hot Pot Gathering
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Macarons with Pistachio Ganache
Ninguna valoración
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Chicken stock paste
45min
Chocolate ice cream
12h
Mango sago pudding
35min