Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
-
100
g fresh porcini mushrooms, sliced
o bien 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced - 100 g fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1200 g water
- 300 g dried tagliatelle
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1659 kJ / 396 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 54 g
- Grasa
- 13 g
Recetas alternativas
Pasta al Arrabiata
30min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 Min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Mushroom pie
1h 30min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Tomato Rice
30min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min