Dispositivos y accesorios
Vegetable Soup
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes halved100 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste (see tip)600 g
-
olive oilunsalted butter diced20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
346.3 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
440.2 kJ /
105.2 kcal
Grasa
3 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
17.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook 2018
174 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Vegetable soup
35 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min