Dispositivos y accesorios
Lentil puree (moujadarra)
Prep. 5min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
18.9 g
Calorías
2477 kJ /
592 kcal
Grasa
33.4 g
Carbohidratos
54.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min