Dispositivos y accesorios
Aardappelgoulash
Prep. 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
26 g
Calorías
2159 kJ /
516 kcal
Grasa
35 g
Fibra
4.2 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Winterse soepen
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tempé
48h
Duitse brunch
1h 15min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Cottage pie
1h 10min
Veen- en vlierbessen punch
Ninguna valoración
Gazellehoorns
1h
Steak Stroganoff
45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Citroencake
2h
Indiase mosterd
Ninguna valoración
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min