Dispositivos y accesorios
Romige snijbietsoep
Prep. 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
15.4 g
Calorías
1753 kJ /
419 kcal
Grasa
7.1 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
78.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Winterse soepen
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Rabarber-citroen cookies
1h
Burrito ontbijt
Ninguna valoración
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Ninguna valoración
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Halloween broodjes
Ninguna valoración
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Knolselder parmigiana
1h 10min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min