Dispositivos y accesorios
Romige snijbietsoep
Prep. 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
15.4 g
Calorías
1753 kJ /
419 kcal
Grasa
7.1 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
78.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Winterse soepen
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Geroosterde aubergines
Ninguna valoración
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Gefermenteerde wortelen
Ninguna valoración
Halloween quiche
2h
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Kweeperentaart
8h
Russische rode bietensalade
1h 10min
Borscht
50min
Veelzijdige stevige soep
50min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Indiase groentencurry
50min