Vegetable spring rolls
TM6 TM5 TM31

Vegetable spring rolls

4.4 (30 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g vermicelli noodles
  • boiling water, for soaking
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp soy sauce
  • 40 g oyster sauce
  • 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
  • ½ tsp salt
  • 12 spring roll pastry sheets
  • water, for brushing
  • sweet chilli sauce, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
568.2 kJ / 135.3 kcal
Proteína
1.3 g
Carbohidratos
9.6 g
Grasa
10.1 g
Grasas saturadas
1.1 g
Fibra
1.1 g
Sodio
429.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas