Dispositivos y accesorios
Vegetable spring rolls
Prep. 45min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
vermicelli noodles50 g
-
boiling water for soaking
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
cabbage cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
garlic cloves5
-
vegetable oil plus etxra for deep frying20 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
fresh bean sprouts cut into halves150 g
-
salt½ tsp
-
spring roll pastry sheets12
-
water for brushing
-
sweet chilli sauce to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
429.2 mg
Proteína
1.3 g
Calorías
568.2 kJ /
135.3 kcal
Grasa
10.1 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
9.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Thailand
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Cheese spread
1 godz.
Pad see ew
30 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Pan pizza
30 min
Quick fix noodles
15 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Lychee sorbet with vodka
8 godz. 15 min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Nasi goreng
40 min