Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
Pork filling
- 10 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2000 g water
- chilled water
- 12 quail eggs (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, white part only; green part reserved for garnishing
- 20 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)
- 500 g pork mince
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tbsp oyster sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1000 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1049.9 kJ / 249.9 kcal
- Proteína
- 14.5 g
- Carbohidratos
- 24.8 g
- Grasa
- 10 g
- Grasas saturadas
- 3.1 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 535.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Wonton soup
1小时
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Pork ribs with black bean sauce
2小时
Baguette
3 Std. 45 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min
Char siew sauce
10min
Hot dog rolls
3hod. 30min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Mick's ciabatta rolls
21klst 20 min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min