Dispositivos y accesorios
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Prep. 25min
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26.6 g
Calorías
3130 kJ /
748 kcal
Grasa
39.7 g
Fibra
11.6 g
Carbohidratos
75.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Taste of Spring
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Quick Falafel
30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Houmous
13h 30min
Guacamole
5min
Cherry and Hazelnut Muesli Bars
1h
Oat Pancakes with Peanut Milk
8h 55min
Quinoa and Chia Chips
45min
Chickpea Pancakes
20min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Beetroot Houmous
15min