Dispositivos y accesorios
Lentil loaf
Prep. 25min
Total 1h 55min
15 slices
Ingredientes
-
brown rice170 g
-
linseed30 g
-
water1500 g
-
dried red lentils, split300 g
-
margarine vegan, for greasing
-
carrots cut into pieces300 g
-
red pepper cut into pieces150 g
-
onions cut into halves100 g
-
olive oil30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
mustard50 g
-
ketchup40 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
7 g
Calorías
644 kJ /
154 kcal
Grasa
4 g
Fibra
4.4 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vibrant Vegan
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Tofu 'sour cream'
5min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Kale Meat(less) Balls
30min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegan tiramisu
3h 20min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min