Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 - 10 gramů čerstvé petrželky, pouze listy
- 500 gramů mletého masa, vepřového
- 1 vejce
- 1 čajová lžička červené papriky
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 1 čajová lžička saturejky
- 1 polévková lžíce strouhanky
- 200 gramů sýru feta, na kostky (1 x 1 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 kus
- Calorías
- 443 kJ / 106 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 1 g
- Grasa
- 8.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 godz.
Frankfurtské bylinkové pesto
10 min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 Min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25 Min
Perlové rýžovo-masové kuličky
2h
Tuňákové kuličky s ricottou
20 min
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1h 40 min
Hovězí kofty s fetou
1h 20min
Šašlik s rajčatovou salsou
35 min
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 Min
Čevapčiči s tzatziki
30 min