Dispositivos y accesorios
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Prep. 30min
Total 1h 55min
20 pieces
Ingredientes
Éclairs
-
unsalted butter diced80 g
-
water cold250 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Creamy Cod Roe
-
codfish roe smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours125 g
-
lemon juice25 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil75 g
-
water hot1 Tbsp
-
peanut oil75 g
Horseradish Cream
-
fresh horseradish peeled, cut in pieces25 g
-
boiling water2 Tbsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
double cream200 g
Serving
-
caviar or avrugar55 g
-
mustard cress for garnishing
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
2.8 g
Calorías
772 kJ /
185 kcal
Grasa
16.9 g
Carbohidratos
5.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix Like a Chef
7 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Frangipane Cake
1h 45min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Tiramisu
5h 20min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55min
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Almond Tuiles
1h 30min
Peach Pavlova
5h 30min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Ninguna valoración
Sweet Shortcrust Pastry
35min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Rich Shortcrust Pastry
25min