Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 1 čajová lžička čerstvě mletého černého pepře
- 300 gramů těstovin, plněných, typ ravioli
- 5 ančoviček v oleji, okapaných
- 2 - 3 lístky bazalky, omyté a osušené
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1607 kJ / 384 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Grasa
- 29 g
- Fibra
- 1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 Std. 15 Min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1sa
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Mušličky s dýní a slaninou
30 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min