Dispositivos y accesorios
Sticky toffee puddings
Prep. 25min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
pitted dates150 g
-
baking soda1 ½ level tsp
-
water180 g
-
butter for greasing
Sticky toffee sauce
-
butter, unsalted cut in pieces60 g
-
60 g brown sugarsoft brown sugar60 g
-
75 g honeygolden syrup75 g
-
milk40 g
-
½ tsp vanilla sugar, homemadenatural vanilla extract¼ tsp
Sticky toffee puddings
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
110 g brown sugardark brown sugar110 g
-
flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
large egg (63-73 g)1
-
water700 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
1522 kJ /
363 kcal
Grasa
14 g
Fibra
2.2 g
Carbohidratos
54 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Honeycomb
1h 30min
Sticky Toffee Puddings
1h
Scottish Tablet
2h 15min
Chelsea Buns
1h 30min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Pouring Custard
15min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1h
Portuguese Custard Tarts
1h 10min
Sticky toffee puddings
1h
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Sticky Toffee Puddings
1h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min