Dispositivos y accesorios
Salsa Verde
Prep. 10min
Total 10min
175 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 25 g
Proteína
1.4 g
Calorías
595.3 kJ /
142.3 kcal
Grasa
15 g
Carbohidratos
0.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Add Some Sauce!
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Béarnaise Sauce
20min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Hollandaise Sauce
15min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Hollandaise Sauce
15min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Asian Vinaigrette
5min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Aïoli
5min